villaliinu kuvia

Tervetula Villaliinun kotisivuille!

Villaliinu tarjoaa kotipalvelua, kotisairaanhoitoa ja mökkitalkkaritoimintaa. Tutustu kotipalveluvalikoimaamme! Lisäksi Villaliinusta voit kysyä Anu-Kaisan tekemiä lämpimiä käsitöitä.

Terveisin Anu-Kaisa

Kotipalvelu

Villaliinu tarjoaa luotettavaa ja henkilökohtaista kotipalvelua vanhuksille, perheille ja yrityksille. Palveluvalikoimaan kuuluvat esimerkiksi siivouspalvelut, asiointiapu, saattaminen, pyykkihuolto tai vaikkapa lakanoiden vaihto, ruoanlaittoapu ja leipominen.

Kohtaamme asiakkaan aina yksilönä. Kotipalvelumme on kuntouttavaa ja asiakasta tämän kykyjen mukaan toimintaan osallistavaa. Näin esimerkiksi vanhus saa tehdä tuttuja askareita kanssamme oman jaksamisensa mukaan, meidän kantaessa vastuun lopputuloksesta.

Kotipalveluumme kuuluu monipuolinen pyykkihuolto ja tekstiilien pesupalvelu asiakkaan kotona. Kuljetamme myös suuremmat pyykit asiakkaan luota pesulaan ja takaisin kotiin.

  • Siivouspalvelut
  • Asiointiapu
  • Pyykkihuolto
  • Kuntouttava toiminta

Kotisairaanhoito

Villaliinun kotisairaanhoitopalvelut sisältävät lääkkeenjaon, verenpaineen- ja sokerimittaukset, ihon- ja haavanhoidot sekä kaikenlaiset muut ihmisen perushoitoon kuuluvat hoidot . Villaliinu kuuluu Kuopion kaupungin palvelusetelipalveluja tuottavien yritysten rinkiin ja Anu-Kaisalla ja Ullalla on hoitoalan koulutus.

  • Lääkkeenjako
  • Verenpaine- ja sokerimittaus
  • Mahdollisuus käyttää palveluseteliä

Mökkitalkkaritoiminta

Villaliinu auttaa kiinteistöjen ja kesämökkien pihatöissä, talvikunnossapidossa kuten lumitöissä ja lumen pudotuksessa katoilta sekä muissa kiinteistönhoitoon liittyvissä asioissa.

Huolehdimme tarvittaessa kiinteistön piha-alueen valvonnasta silloin, kun omistaja ei itse ole paikalla.

  • Kiinteistöjen ja kesämökkien pihatyöt
  • Talvikunnossapito
  • Mökin valvonta

Höyrypesin ja pesulapalvelut

Villaliinun siivouspalvelu voi auttaa nyt myös erilaisten kodintekstiilipintojen puhdistuksessa. Uudella höyrypesimellä puhdistuu kangassohvat, patjat tai vaikka auton istuimet. Lisäksi Villaliinun kautta saa pesulapalvelut. Noudamme pestävät tuotteen asiakkaan kotoa ja toimitamme ne takaisin kotiin. Olemme selvittäneet kuopiolaisten pesuloiden hintatasoa ja pystymme välittämään edullisimman pesulahinnan mukaan.

Omavalvontasuunnitelma

Voit ladata ja lukea lainmukaisen omavalvontasuunnitelman alta.

Omavalvontasuunnitelma

Liite 1

Liite 2

Ajankohtaista

Lataa palveluesite


Lataa palveluesitteemme vaikka
tulostettavaksi (pdf, 1.2 Mt).

Lataa esite »