villaliinu kuvia

Tervetula Villaliinun kotisivuille!

Villaliinu tarjoaa kotipalvelua, kotisairaanhoitoa ja mökkitalkkaritoimintaa. Tutustu kotipalveluvalikoimaamme! Lisäksi Villaliinusta voit kysyä Anu-Kaisan tekemiä lämpimiä käsitöitä.

Terveisin Anu-Kaisa

Käsityöt

Villaliinusta saat myös persoonallisia ja laadukkaita, käsintehtyjä käyttö- ja lahjaesineitä. Anu-Kaisa tekee myös tilaustöitä asiakkaan toiveiden ja suunnitelmien mukaan, sekä myy lankoja, kuteita ja kudontatarvikkeita.

Tällä hetkellä Villaliinu etsii uusia toimitiloja. Kysy lisää käsitöistä Anu-Kaisalta.

Matot

Valmistan tilauksesta sekä perinteisiä räsymattoja että eri malleilla uusista kuteista. Saat haluamasi kokoisen ja värisen maton. Kudon myös asiakkaan omista kuteista.

Lue lisää: Matot

Liinat

Liinoja kudon sekä mustaan että luonnonvalkoiseen loimeen. Myymälästä löytyy aina erikokoisia ja mallisia valmiita liinoja, mutta tilauskesta saat juuri sen omanlaisesi.

Lue lisää: Liinat

Huovutustuotteet ja neuleet

Valmistan kotimaisesta lampaanvillasta erilaisia pannulappuja, sekä huopasaippuoita. Neulon sukkia ja lapasia, sekä erilaisia koriste-esineitä, kuten siilejä ja tonttuja.

Lue lisää: Huovutustuotteet ja neuleet

Luonnonmateriaalit

Valmistan erilaisia sisustus ja koriste-esineitä mm. risusta, havusta ja pajusta sisälle ja puuutarhaan. Kranssit, ovikoristeet, pajuiset pannunaluset ja risuporot ovat saatavilla myymälässä vuodenkierron mukaan.

Lue lisää: Luonnonmateriaalit

Ajankohtaista

Lataa käsityöesite


Lataa käsityöesitteemme vaikka
tulostettavaksi (pdf, 1.2 Mt).

Lataa esite »