heinamaen-rantakalliota

Anu-Kaisa ja Jari perheineen toivottavat sinut tervetulleeksi kotisivuilleen!

Heinämäen tilalla tehdään käsitöitä sekä joulun alla toimitamme myös joulukuusia. Muista tutustua myös kotipalveluvalikoimaamme.

Terveisin Anu-Kaisa & Jari

Käsityöt

Villaliinu toimii tilamme vanhassa asuinrakennuksessa, jossa minulla on työ- ja myyntitilat. Kudon kangaspuilla, huovutan, neulon, askartelen erilaisista luonnonmateriaaleista käyttö ja lahjaesineitä. Kaikki tekemäni käsityöt valmistan alusta loppuun itse. Teen tuotteita myös tilauksesta, jolloin asiakas pääsee itse suunnittelemaan mieleisensä tuotteen. Tuotteiden lisäksi myyn myös lankoja, kuteita ja kudontatarvikkeita. Myymälä avoinna sopimuksen mukaan.

Matot

Valmistan tilauksesta sekä perinteisiä räsymattoja että eri malleilla uusista kuteista. Saat haluamasi kokoisen ja värisen maton. Kudon myös asiakkaan omista kuteista.

Lue lisää: Matot

Liinat

Liinoja kudon sekä mustaan että luonnonvalkoiseen loimeen. Myymälästä löytyy aina erikokoisia ja mallisia valmiita liinoja, mutta tilauskesta saat juuri sen omanlaisesi.

Lue lisää: Liinat

Huovutustuotteet ja neuleet

Valmistan kotimaisesta lampaanvillasta erilaisia pannulappuja, sekä huopasaippuoita. Neulon sukkia ja lapasia, sekä erilaisia koriste-esineitä, kuten siilejä ja tonttuja.

Lue lisää: Huovutustuotteet ja neuleet

Luonnonmateriaalit

Valmistan erilaisia sisustus ja koriste-esineitä mm. risusta, havusta ja pajusta sisälle ja puuutarhaan. Kranssit, ovikoristeet, pajuiset pannunaluset ja risuporot ovat saatavilla myymälässä vuodenkierron mukaan.

Lue lisää: Luonnonmateriaalit

Ajankohtaista

Lataa käsityöesite


Lataa käsityöesitteemme vaikka
tulostettavaksi (pdf, 1.2 Mt).

Lataa esite »